Low Fodmap Diet

Hold dig opdateret!

Monash University’s App
Mit bedste råd til dig, som har valgt at afprøve Low FODMAP Diet, er at du downloader Monash University’s app ned på din telefon. Den hedder “Monash University Low FODMAP Diet” og koster 59 kr. i app-store. App’en opdateres hele tiden med den nyeste viden om, hvilke fødevare du kan spise, og hvilken mængde de fleste med IBS tåler. Det er derfor den bedste måde at holde sig opdateret på, når noget på diæten ændrer sig. Derudover er den hurtig at slå op i, hvis der er en fødevare, som du er i tvivl om, om du kan spise på diæten.

Monash University’s blog
På Monash University’s blog skriver universitetet ud omkring ny viden og opskrifter, som kan spises, imens man er på Low FODMAP Diet.
Se: http://fodmapmonash.blogspot.dk/

Danske bøger
Der er udgivet tre meget brugbare bøger om Low FODMAP Diet, som er skrevet af danske eksperter på området. De er alle kliniske diætister, som arbejder med diæten til daglig. I bøgerne guider de dig grundigt igennem diæten med forklaringer, tabeller og gode opskrifter, som gør diæten lidt sjovere og mere overskuelig at være på. Bøgerne hedder “Low FODMAP Diet – giver ro i maven” og findes i 3 udgaver. De koster ca. 300 kr. pr. stk. Alternativt kan de lånes på biblioteket. Jeg lånte dem f.eks. online i e-udgaven igennem mit bibliotek (København). Så kunne jeg lsæe bøgerne på telefon, ipad og computer.
Link til 1. bog i serien: http://muusmann-forlag.dk/produkt/low-fodmap-diet-1/ 

 

Advertisements